Photoshop távlatpont mobil

Photoshop távlatpont használata

A Távlatpont egyszerűsíti a perspektívahelyes szerkesztést olyan képeken, amelyek perspektívasíkokat (például egy épület oldalait, falait vagy emeleteit, vagy bármely más négyszögletes objektumot) tartalmaznak. A Távlatpont beállításban megadhatja egy kép síkjait, majd szerkesztéseket (például festést, klónozást, másolást vagy beillesztést, illetve átalakítást) alkalmazhat. Minden szerkesztés figyelembe veszi annak a síknak a perspektíváját, amelyen dolgozik. Amikor egy képen tartalmat retusál, ad hozzá vagy távolít el, az eredmény valósághűbb, mert a szerkesztések tájolása helyes és a perspektívasíkhoz vannak méretezve.

1.  Lépés

Az adott kép megnyitása után, “Szövegírás eszköz”-el tetszőleges szöveget adunk a képnek.

szövegkamion

2.  Lépés

Egy új réteget hozzáadunk a képhez.

ujreteg

3.  Lépés

A réteget kijelölve, a Ctrl nyomvatartásával rákattintunk a szöveg objektumunkra és utána Ctrl+ C gomb nyomással másoljuk a “Infiniteq” szöveget.

4.  Lépés

A követekző lépéshez a “Szűrő”-nél megnyitjuka “Távlatpont”-ot és kijelöljük a rakomány rész fehér téglalap négy sarkát.

 

5.  Lépés

A távlatpont négy sarka után, beillesztjük a kivágott szöveget Ctrl + V kombinácioval és behuzzuk a kijelölt területre. A  Ctrl + T megnyomva a szöveget szerkeszthetjük tetszésünk szerint.

 

6. Lépés

Készen is vagyunk.

 

Scroll to Top