Weboldal készítés

Tekintse meg az Infiniteq álltal kínált weboldalkészítéssel kapcsolatos szolgáltatások körét.

weblap készítés

Weblapkészítés

Felhasználóbarát weboldal készítése egyedi igények alapján magánszemélyeknek és cégeknek, melyhez könnyen kezelhető admin felület társul. Az elkészített weblap a legújabb igényeknek megfelelően mobilbarátnak (reszponzív) készül, így minden látogató számára könnyen elérhetővé válik.

webáruház készítés

Webáruház készítés

Igényes, személyre szabott webáruházak tervezése és elkészítése. A tervezés során figyelembe vesszük vállalkozásod értékesítési volumenét és azok alapján dolgozzuk ki a fizetési opciókat. Az elkészítés után segítünk a kezdeti lépésekben. Elvégezzük a termékek feltöltését és betanítunk a webshop kezelésére.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás vagyis SEO segítségével könnyedén előkelőbb helyre kerülhet weboldala a találati listán. Nem véletlenül ilyen fontos a megfelelő keresőoptimalizálás, hiszen az emberek kereséseik során jellemzően csak az első két oldalát nézik meg a találati listának. Ebből egyértelműen adódik, hogy a rosszabb helyezéshez, kevesebb látogató társul a weblapon. Ha kiemelten fontosnak tartja a látogatóinak számát, akkor Önnek ajánljuk a szolgáltatást.

Kártyás fizetés

Kártyás fizetés kialakítása

Kényelmes, egyszerű és biztonságos kártyás fizetési opciók kialakítása webshopok számára. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Az online vásárlásák közel felét kártyával hajták végre.

online számlázás

Online számlázás kialakítása

Egyszerűen integráljuk a számlázást webshopjához. Önnek nincs más dolga, mint élvezni az automatikus számlakiállítás álltal nyújtott kényelmet.

Hűségpontrendszer beállítása

A hűségpontrendszer beállítása, remek marketing eszköz a vásárlók ösztönzésére. A rendszer beállításával nagy arányban növelhető a visszatérő vásárlók száma.

Időpontfoglaló

Időpontfoglaló rendszer kialakítása

Vállalkozások számára kialakított egyedi időpontfoglaló rendszer integrálása. Ne elégedjen meg a "dobozos" termékek álltal kínált funkciókkal. Ön megálmodja, mi kivetelezzük vállalkozásra számára!

többnyelvű

Többnyelvű oldal kivitelezése

Terjeszkedni szeretne nemzetközi piacon? Vállalkozása több ország piacán is jelen van? Ha a kérdések egyikére is IGEN a válasza, akkor itt az ideje, hogy weboldal több nyelven is elérhető legyen a célközönség számára.

google analitika

Google Analitika beállítása

A Google Analitika az egyik legjobb eszköz a weboldala látogatottságának méréséhez, melynek segítségével, könnyeden javíthat vállalkozásánák konverzióján. Minél jobban megismeri a látogatói szokásait, annál könnyebben növelheti bevételeit.

Madarat tolláról, céget weblapjáról

Ahogy a személyes találkozásoknál, úgy a weblapok megtekintésénel is az első benyomás a döntő, ezért elengedhetetlen az online jelenlét egy vállalkozás életében.

Ne elégedjen meg a közösségi oldalak által kínált virtuális jelenléttel. Kérjen ajánlatot saját weboldala elkészítéséhez!

referencia macbook és iphone
Scroll to Top